Кой партньор да избера?

С.К имаше двама ухажори от известно време и тя се колебаеше кой от двамата да допусне по-близо да себе си.
Решихме да направим три варианта, през които да премине напред и да види как ще се развие живота й при съответните избори:
1. Ще продължи ли връзката ми с Д. и как ще се развият взаимоотношенията ни?
2. Как ще продължат взаимоотношенията ни със С.
3. Неизвестен

1. Най-напред я пренасям 1 м. напред във връзката й с Д. Тя се вижда с него в едно заведение. Чувства се несигурна. Много хора има наоколо, а тя си мисли какво ще кажат хората. Тя е облечена в черно, а той с червена блуза и дънки и постоянно обикаля насам, натам. Не го обича. Не усеща и от негова страна чувства.
6 м. по-късно. Тя е на морето, а той в неговия град. Поддържат телефонна връзка. Не изпитва нищо към него. Не усеща и нищо конкретно от негова страна. Объркана е.
1 г. по-късно. В родния си град е. Не знае нищо за него. Не поддържат контакт вече. Та не страда от това. Не се е случило нищо между тях.

2. Разглеждаме взаимоотношенията й със С. Отново я превеждам 1 м. напред във времето. Вижда се с него в едно заведение с много хора. От дясната й страна стои С. облечен с черна риза. Държи я за ръка, близки взаимоотношения имат. Не й се вярна чак. Влюбени са. Щастлива е.
6 м. по-късно. На морето са до лунапарк. Той е на колене и й предлага брак. Тя казва „да”, но не е сигурна в правилния избор. Чувства се изгубена, несигурна е. Той не говори много, трудно й е да види душата му.
1 г. по-късно. Тя е в родния си град, навън е мрачно студено. Той иска да дойде при нея. Тя не е влюбена вече, макар че той все още е. Тя не знае дали е сериозен в отношенията си към нея.
2 г. по-късно. Вижда се как кара в кола. В неговия град е, заедно живеят вече. Има пръстен на ръката, но нямат официален брак. Нямат деца. С него е, но е самотна, изгубена се чувства. Не е сигурна, че е направила правилния избор. Той има чувства към нея. Това, което й пречи да го допусне до себе си е, че не го познава добре. Той е много мълчалив, не вижда душата му. Не е щастлива, не е удовлетворена.

3. Помолвам я да направи свободен избор и да се остави подсъзнанието да я води. Тя се вижда в Слънчев бряг как стои на една улица. Минава кола, вижда през отворения прозорец момче със светли очи и коса, засичат им се погледите и той й се усмихва. Колата кара до някъде, спира и се връща назад и спира при нея. Той я заговаря, запознават се. Странно й е, но приятно.
1 седмица напред. До магазина е тръгнала, непознат номер й звъни. Той е, тя му е дала телефона си. Кани я на среща и тя приема. Странно й е, тя е омъжена за С, има халка. Името на момчето е Петър, 3-4 години по-голям от нея. Датата е 18.08.2017г. В едно заведение са и си приказват. Той е усмихнат. Той забелязва халката и тя му казва, че е сгодена. Държат се за ръце, целуват се. Щастлива е. Чувства пеперуди в стомаха, но е лека притеснена от факта, че е сгодена и изневерява на мъжа си.
1 м. по-късно. Тя си стяга багаж в квартирата на морето, ще се мести при него да живее. Отиват в Бургас в неговия апартамент. Той живее сам. От вратата се влиза в широк хол, чисто е, подредено, хубаво е. Една спалня има само и хола. Той има собствен бизнес, заведение. Оставя я и тръгва. Той е много зает. Щастлива е, влюбена е.
6 м. по-късно. Тя е в нейния град на гости при родителите си. Бременна е. Той е бащата. Удовлетворена е от живота. Обичат се, щастливи са. Тежи й само това, че там няма все още приятели.

След Прогресията тя ясно заяви:
– Сега вече знам кой е правилния ми избор. Сякаш всичките ми притеснения изчезнаха.

2
    2
    Количка
    Утро в Несебър
    Цена:лв.590.00
    - +
    лв.590.00
    1+ shoppers have bought this
    Пролетна река
    Цена:лв.330.00
    - +
    лв.330.00