Диагностика с биоскенер

Ползи от диагностиката с Биоскенер:

  • Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.
  • Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.
  • Апаратът отчита повече от 36 основни точки на анализ и над 270 показателя в човешкият организъм.
  • Дори да има единични клетки с патологични промени, анализаторът може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта.
  • Тестът е подходящ за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние и желае да се чувства още по-добре.
  • Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни и деца над 10 годишна възраст.
  • Тестът не поставя медицинска диагноза, а разчита отклоненията на органи и системи на квантово ниво.

Какво представлява диагностиката с Биоскенер?

Когато здравето ни се влошава, тялото ни автоматично алармира, под формата на леснa умора, болкa, главоболие, безсъние, липса на апетит, депресия, тревожност, стрес, страх, сърцебиене, виене на свят и т. н.
Хората, които имат тези симптоми са със застрашено здравословно състояние. Ето защо, все по-често се говори, че бъдещето е изцяло на профилактичната диагностика на здравето.

Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви се отчитат повече от 270 показатели за Вашето здраве и могат да бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

Дори да има единични клетки с патологични промени, анализаторът може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.

Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Принципи на работа:

Човешкото тяло е съвкупност от множество клетки, които непрекъснато растат, развиват се и умират. Клетките се подновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 милиона клетки и на всяка минута се обновяват около 100 милиона кръвни клетки. В процеса на клетъчно делене и обновяване основната единица на клетката – ядрото и електроните, се движат и променят с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни, са различни при добро здраве, неразположение, болести и др.
Квантовият анализатор на здравето е нова високотехнологична компютърна система, създадена, за да анализира тези промени.
Слабата магнитна честота и енергия на човешкото тяло се отчитат от сензора, и след усилване и обработка от вграден микропроцесор, данните се сравняват със стандартен списък от заболявания, ниво на хранителни елементи (витамини, аминокиселини, т.н.) и други показатели, за да се прецени дали магнитните вълни имат отклонение.

Апаратът отчита повече от 36 основни точки на анализ и над 270 показателя, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална костна плътност, ревматизъм, бял дроб и дихателни пътища, кръвна захар, стомах и черва, черния дроб и жлъчката, гинекология, простата, болест на костите, витамини, минерали и микроелементи, а също и наличието на токсини.

За кого е подходящ този тест?

Тестът е подходящ за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние и желае да се чувства още по-добре. Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни и деца над 10 годишна възраст.

Тестът не поставя медицинска диагноза, а разчита отклоненията на органи и системи на квантово ниво.

Какво включва диагностиката?

Продължителност на теста и консултацията е около 60 минути и включва:

  • Извличане и разчитане на показателите.
  • Назначаване на профилактика и терапия, включваща биопродукти, билки, начин на хранене, физическа активност.

ВАЖНО:
Два часа преди изследването не трябва да се консумира храна, кафе и тонизиращи напитки, както и да се упражнява спортна дейност, препоръчително е прием на вода.

Диагностика с Биоскенер – 60 мин.

Цена: 80 лв.

Вторична консултация след 1 м. – 50 мин.

Цена: 60 лв.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина