Защо имам тези здравословни проблеми?

Г.С. е млада и красива жена, която беше преживяла няколко много тежки операции. Две от тях са в коремната област, а последната на главата. Когато дойде при мен, тя искаше да разбере, защо има всичките тези здравословните проблеми?
По време на Регресията тя се вижда като 25 г. жена на име Ели как върви по кална улица. Тя е слаба с дълга черна коса, облечена в мръснираздърпани дрехи. Намира се в Москва, годината е 1967. Отива в една дървена, бяла, голяма къща, там е прислужничка, помага в кухнята.
Питам я, къде е семейството й. Тя казва, че са далече. Майка й е същата, както и в този й живот, не се разбират с нея. Има 9г. сестричка, на която тя се радва. Баща й пие, тя не го понася, ядосва му се, бие ги. Нея също, като малка. Дошла е в града, за да се спаси.
В тази къща спи на пода, дават и останките от храната. В кухнята са трима, има две готвачки и тя, която върши черната работа. Самотна е, нещастна, иска й се да има някой, който да я обича.
Влюбена е в Иван, лихвар, около 30 годишен. Но тя е бедна, гладна и той не й обръща внимание.
На въпроса, здравословните проблеми, които имаш и операцията на главата, имат ли връзка с този ти живот?
Тя се вижда как купува продукти от пазара, на връщане върви по кална улица и човек с кон минава и я удря по лицето, тя пада и загубва съзнание. Свестява се със силно главоболие.
Премествам я напред във времето.
Вижда се как се навърта около лихваря, нарочно се спъва и пада в краката му, той я вдига и я заговаря. По-късно се омъжва за него, но не е щастлива. Той е егоист, само от себе си се интересува. Този човек е съпруга й в този живот също. Тя е изцяло зависима от него. Има бебе, което е желано само от нея. Казва се Владимир, весело дете, той е всичко за нея. В настоящия й живот това е бившия й приятел, когото тя никога не е спирала да обича. Иван много му се кара, детето го е страх от него. Нея също я е страх. Много е властен, тя не го обича вече, но не може да си тръгне, защото е зависима от него и защото се страхува, какво ще кажат хората, той има реноме. Не е щастлива. Главата периодично я боли, болката рязко започва и след известно време спира. Детето се плаши от главоболието ми, а съпруга ми смята, че се преструвам.
Само детето има значение за нея. Имам нужда от обич и някой да се грижи за нея.
Премествам я 15 години напред във времето.
Детето е починало на 15 години след боледуване. Тя е съсипана, постоянно плаче. Боли я душата. Мъжа й започва да пие. Също като баща й. Мрази го, но не може да си отиде. Не иска да живее. Наръгва се с нож в корема.
На въпроса, кое е най-важното послание от този живот, тя отговаря:
– През целия си живот аз съм самотна и тъжна. Урока ми е да се науча да се обичам и да давам обич. Да започна от любовта към себе си. Да мисля за себе си първо и после за другите. Постоянно пренебрегвам собствените си чувства, за да угодя на другите.

След Регресията:
Г.С си отговори на въпроса, от къде е дошли здравословните проблеми и в последствие операциите на корема и главата. Разбра, защо повтаря поведенчески модели от предишен живот, свързани с ниската самооценка и себеотстояването. И най-вече успя да си отговори на въпроса, защо след толкова години раздяла, тя продължава да изпитва толкова силни чувства към бившия си приятел (койко се оказа, че й е бил син в предишния си живот и тя го е загубила).
След сеанса се чувстваше много добре, трябваше й време за осъзнаване на информацията.

1
    1
    Количка
    лв.60.00