За мен​

Аз Надя Иванова, по известна като Надин Низешезин

От 2009 г. водя тренинги за личностно развитие, йога практики и курсове по рейки.
Помагам на хората да възстановят здравословното си състояние с множество холистични подходи към здравето, като:
Бахова терапия, регресивна терапия, китайска медицина, енергийно изправяне на гръбнак, Аюрведа, диагностика с Биоскенер, холотропно дишане. С всичките терапии работя дистанционно с изключение на Диагностиката и Китайската медицина. Занимавам се също и с астрология.
Завършила съм Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNES в Икономическият университет в гр. Варна, където съм изучила голяма част от холистичните терапии, а останалите съм специализирала с допълнителни курсове. Не спирам да уча и да разширявам познанията си в различни области и до днес.
Автор съм на тренинга за личностно развитие „Осем стъпки към себе си“ и на
EYPN – енергийни йога практики с Надин. Това е специално разработена йога система, въздействаща на всички нива: физическо, психо-емоционално, енергийно и духовно. Всяка година водя йога и рейки лагери в страната.

Имам над 3 500 последователи и стотици доволни клиенти, които ползват моите продукти, обучения и терапии.

Преди няколко години изминах поклонническия път на св. Яков – Ел Камино де Сантяго, където претърпях огромна вътрешна трансформация. Своето духовно извисяване, отъждествявам с метаморфозата на Пеперудата –Душа. Приключенията и красивите истории, които преживях на Камино ме вдъхновиха да ги опиша в книгата “Камино-метаморфозата на една Пеперуда”, за да ти дам възможност да ги съпреживееш.
Книгата предизвика огромен интерес пред читателите и за няколко месеца почти се изчерпаха два тиража. 

Различните житейски ситуации през годините са ме провокирали да пиша стихове и те обикновенно са се раждали в кризисни моменти. Когато ги събрах на едно място, видях, че описват историята на моя живот в стихотворна форма. Така се роди книгата “Като Феникс – история в стихове”, която може да се нарече и лирично продължение на предходната книга за Камино, която видя бял свят преди половин година.

Творец по душа, моята творческа енергия намира израз и в и живописта, където най-добре успявам да изразя себе си. Имам две самостоятелни изложби зад гърба си. А моя картина е печелила конкурс.
Кориците на книгите са по мои авторски картини маслена живопис от „Финистере“ – последната точка на пътя Камино и “Феникс”.

Моята мисия е да помагам на хората по пътя на тяхното духовно израстване и го правя, споделяйки личният си опит!
Благодаря на хилядите последователи, които повярваха в мен!

ДИПЛОМИ И СЕРТИФИКАТИ

0