Ян Йога

Във всеки от нас, независимо какъв пол е, протичат два вида енергия – женска (Ин) и мъжка (Ян). Ян-ската или мъжката енергия е слънчевата, затоплящата, отдаващата, действащата, активната енергия.

Ян Йога активира силата и енергията в нас. Балансира първите три Чакри, най-вече Коренната (Муладхара), която се намира в основата на гръбнака и отговаря за оцеляването и нашето физическо и психическо здраве.

Тази практика е за да имаме здрав и изправен гръбначен стълб, въздейства върху нервната система, перисталтиката и кръвоносната система. Помага да изменим биохимията на тялото, стимулира ендокринните жлези и дава устойчивост в живота ни. Помага при болки в гърба, сковани рамене, болезнени и втвърдени мускули, опъване, прегърбена стойка, дискови хернии, дископатии, шипове и други. Регулира кръвното налягане и подобрява работата на сърдечния мускул, изчиства капилярите от шлаки и изчиства всички вътрешни органи. Упражненията въздействат върху преподреждането на прешлените, както и върху изграждането на хрущялна тъкан между тях.

Ян Йога е подходяща за напълно начинаещи, както и за хора с практика в Йога. Йога не е само за жените, нито само за младите, нито само за гъвкавите, нито само за слабите, нито само за напълно здравите. Йога е за всеки, който търси здраве, щастие и духовно израстване.
Този комплекс прави чудеса с вашето здраве. В основата му е вибрацията.

Желая ви успех!

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина