ПЪТЯТ НА САНТЯГО ВИНАГИ Е БИЛ ТВОЯ МЕЧТА (съвместно събитие с DECHATLON)

20 април 2024 г. (събота) от 13:00 ч.

DECHATLON Витоша – гр. София

Обичаш ли пътешествията и дългите преходи?

Искаш ли да разбереш как се изминават 890 км. пеша или по 30 км. всеки ден?

Подготви се за един от най-популярните маршрути с подходяща екипировка!

Ако Камино де Саняго е твоя отдавнашна мечта, заповядай на среща с мен в DECHATLON Витоша – гр. София. , където ще научиш още за пътешествието, а също как да планираш своето, с помощта на новата ми книга -„МОЯТА РАНИЦА Е МОЯТ ДОМ“.

Чрез моят романът-пътепис: „КАМИНО – МЕТАМОРФОЗАТА НА ЕДНА ПЕПЕПРУДА“ ще съпреживееш приключенията на един пилигрим, тръгнал по нелекия, многовековен път на поклонниците, извървявайки с тежката си раница 890 км. по френския маршрут на Камино.

А в новата ми книга „МОЯТА РАНИЦА Е МОЯТ ДОМ“, ще те запозная с нужното оборудване и ще ти дам полезни съвети, за да се чувстваш сигурно и комфортно на своето пътешествие.


Чрез невероятните истории, описани в първата ми книга, ще минеш заедно с мен Френски маршрут на Камино през цяла Северна Испания, започвайки от Пиренеите и чак до Атлантическия океан.

Ще пътешестваш през красиви и цъфтящи градове и сетне ще потънеш в тишината на китните, планински селца. Ще бродиш през безводни планини, диви гори, зелени поля и безкрайни житни ниви, сливащи се с хоризонта. Накрая ще достигнеш до величествения океан с огромните скалисти брегове, за да чуеш грохота на вълните разбиващи се в тях. Изгревите, залезите, прегарящото слънце, вятъра и проливните дъждове, безкрайният прашен път ще бъдат част от това пътешествие.
Ще се насладиш на изящни катедрали и църкви, на бурни фиести и безчетни истории на пилигрими от цял свят. Ще чуеш звъна на камбаните, мелодията на китарите, смеха и песните на окрилените хора. Ще се очароваш от всеотдайността и уважението на местните жители към поклонниците.
Тази книга е едно споделено преживяване на моята трансформация и духовно израстване, символично представено като метаморфозата на една пеперуда.


Много читатели ще припознаят собствената си съдба, други ще изминат пътешествието заедно с мен. За някои ще бъде храна за душата, а за трети вълнуващ роман.


Ако ти се струва трудно, рисковано и непосилно да поемеш по пътя Камино, то можеш да съпреживееш пътешествието и моята духовна трансформация чрез разказаните истории в книгата.


Буен Камино!


Повече за книгата ще намериш тук =>

***

Коя съм аз?
Казвам се Надя Иванова е по известна съм с псевдонима Надин Низешезин.
От дълги години се занимавам с тренинги за личностно развитие, йога и множество холистични подходи към здравето.
Изминах поклонническия път на Св. Яков, където претърпях огромна вътрешна трансформация. Своето духовно извисяване, отъждествявам с метаморфозата на Пеперудата –Душа. Приключенията и красивите истории, които преживявах на Камино, ме вдъхновиха да ги опиша в тази книга, за да дам възможност на читателят да ги съпреживее.

Повече за мен ще прочетеш тук =>

https://https://shorturl.at/eADMRshorturl.at/gpIZ0

***

Любезните и усмихнати служители на магазин DECHATLON, ще ти съдействат да избереш своя модел и размер на екипа си, за да се чувстваш сигурно и комфортно на това не леко пътешествие.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина