Представяне на новата ми книга: “Като Феникс – история в стихове” на 5 февруари 2024 г. от 17:30 ч. в Общинска библиотека “Паисий хилендарски” – Самоков

Различните житейски ситуации през годините са ме провокирали да пиша стихове и те обикновено са се раждали в кризисни моменти. Когато ги събрах на едно място, видях, че описват в стихове най-ярките периоди в моя живот.

Така се роди книгата “Като Феникс – история в стихове”, която може да се нарече и лирично продължение на предишния ми роман-пътепис: „Камино – метаморфозата на една Пеперуда“, която видя бял свят преди половин година.

ЗАЩО ИСТОРИЯ?

Защото разказва. Разказва са самотата, за любовта, за сродните души, за предопределените срещи, за радостта и щастието, за раздялата, за болката от предателството.

И за тази сила, която намираш в себе си, за да се вдигнеш от пепелта, да разпериш криле и да полетиш като Феникс.

И след всичките възходи, падения и събрана мъдрост от опита, достигаш до смисъла на съществуването.

И до желанието да разкриеш своята душевност.

ЗАЩО В СТИХОВЕ?

За да ти дам възможност да се понесеш в лиричния танц на поезията с лекота и удоволствие и да съпреживяваш. Да се докоснеш до моята вътрешна „Вселена“ от нюанси, разбирания и усещания.

С малко думи ти казвам същественото, изразявайки своите мисли посредством изказ в рими. И накрая оставаш с привкус на загадъчност.

Този „Феникс“ съм аз, но е възможно и да си ти.
Остава сам да разбереш!

***

Коя съм аз?

Треньор личностно развитие, инструктор по йога, холистичен терапевт и творец.

Автор на романа-пътепис: „Камино – метаморфозата на една Пеперуда“ и книгата „Като Феникс – история в стихове“.

Моята творческа енергия намира израз и в живописта, където най-добре умея да изразя себе си. Кориците и на двете ми книги са по мои авторски картини.

Творбите ми с маслена живопис бяха изложени в Общинска библиотека „Паисий Хилендарски“ – Самоков през лятото на миналата година.

Запази свието място на тел. 0893 675 501.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина