Представяне на книгата в Казанлък на 14 септември

Община Казанлък и Общинска библиотека “Искра” Ви канят на среща с Надин Низешезин и представяне на книгата ѝ “Камино. Метаморфозата на една Пеперуда”.

Скъпи читатели!

Искате ли да научите повече за пътят Камино де Сантяго?
Знаете ли, че той е проекция на Млечния път върху Земята и приема звездната енергия, както разказват свещениците?
Чували ли си за хилядолетния поклоннически път по стъпките на св. Яков, един от дванадесетте апостола на Христос?
Слушали ли си историите с приключения и духовната трансформация, която преживяват преминаващите по него, така наречените пилигрими?

„КАМИНО – МЕТАМОРФОЗАТА НА ЕДНА ПЕПЕПРУДА“ е книга, която ще Ве поведе в мистичния свят на видимото и незримото. Ще Ви разкаже разтърсващи истории за „демоните у човека“ и за величието на човешката душа, за болката от предателството, за изгарящото чувство на вина, за истината и лъжата, за разделите и любовта.

Ще съпреживеете приключенията на един пилигрим, тръгнал по нелекия, многовековен път на поклонниците, извървявайки с тежката си раница 890 км. по френския маршрут на Камино.

Ще минете заедно с нея през красиви и цъфтящи градове и сетне ще потънете в тишината на китните, планински селца. Ще бродите през безводни планини, диви гори, зелени поля и безкрайни житни ниви, сливащи се с хоризонта. Накрая ще достигнете до величествения океан с огромните скалисти брегове, за да чуете грохота на вълните разбиващи се в тях. Изгревите, залезите, прегарящото слънце, вятъра и проливните дъждове, безкрайният прашен път ще бъдат част от това пътешествие.
Ще се насладите на изящни катедрали и църкви, на бурни фиести и безчетни истории на пилигрими от цял свят. Ще чуете звъна на камбаните, мелодията на китарите, смеха и песните на окрилените хора. Ще се очаровате от всеотдайността и уважението на местните жители към поклонниците.
Тази книга е едно споделено преживяване на трансформация и духовно израстване на Надин, символично представени като метаморфозата на една пеперуда.
Ще разберете за вечния кръговрат на живота, за ролите, които сами си избираме, за предопределените срещи и разтърсващи раздели и за онази чиста любов, съществуваща отвъд времето и пространството. За възходите и паденията, за бурите на времето и мъдростта от опита. За онази алхимия, която превръща – страданието в мъдрост, отчаянието в смелост, гнева в смирение, страха в постижения, тревожността във вяра, вината и срама в пречистване.
Ще минете заедно с нея през моментите на болката и отчаянието, както и на безграничното щастие и радостта от настоящия момент, от полета на душата и свободата.
Книгата е едно споделено преживяване, чрез различните ѝ роли в живота, където е водена от една безпределна вяра в Създателя…
Много читатели ще припознаят собствената си съдба, други ще изминат пътешествието заедно с нея. За някои ще бъде храна за душата, а за трети вълнуващ роман.

Тази книга е не само за хората, които искат да поемат по пътя Камино или тези, които вече са го сторили. Тя е и за онези, които търсят промяната отвътре. За всеки, който може да види себе си, в различните житейски ситуации, които на никое човешко същество не са чужди.
Да се отправиш към това пътешествие и да последваш зова на душата си е нужна смелост, а също и вътрешна убеденост, че там са отговорите, които търсиш.
Ако Ви се струва трудно, рисковано и непосилно да поемеш по пътя Камино, то можеш да съпреживееш пътешествието и нейната духовна трансформация чрез разказаните истории в книгата.
Буен Камино!

***

Автора: Надя Иванова, по известна с псевдонима Надин Низешезин е нструктор по йога, холистичен терапевт и Майстор рейки. От дълги години води тренинги за личностно развитие, семинари и ритрийти на различни места в страната.
Изминава поклонническия път на Св. Яков, където претърпява огромна вътрешна трансформация. Своето духовно извисяване, отъждествява с метаморфозата на Пеперудата –Душа. Приключенията и красивите истории, които преживява на Камино я вдъхновяват да ги опише в тази книга, за да даде възможност на читателят да ги съпреживее.
Творческата ѝ енергия намира израз и в поезията и живописта, където най-добре успявам да изразя себе си.

***

Цитати от книгата, отзиви от читатели, снимки от предишни представяния и медийни изяви ще намерите тук:
https://nadinbg.com/

Или във фейсбук страницата:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087603772367
0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина