“Осем стъпки към себе си” – тренинг за личностно развитие с Надин в Пловдив

2 декември от 13:00 до 17:30 ч.
3 декември от 10:00 до 14:30 ч.
Галерия „Джуркови“ гр. Пловдив

Живеем в интересни времена. Външния свят се тресе от кризи и катаклизми и повечето хора тънат с страхове, тревоги и несигурност. Чувстват се изгубени и не виждат посоката в живота си или постоянно се изживяват като жертва. Така е, защото живеят във външния свят и са изгубили своя център. В дуалния сват, в който се намираме ние постоянно сме в една от двете крайности – черно и бяло, за и против, радост и тъга, любов и омраза…, и така до безкрайност. Ние сме като на едно виенско колело, ту сме горе – радост, щастие, любов, еуфория, ту долу – болка, страх, отчаяние. Където и да се намираш във външния свят, ти си на периферията на „колелото на живота“ и така може да се въртиш до безкрайност. Но ако успееш да намериш своя център, ако се свържеш с твоят Дух, с божествената частица у теб, тогава се превръщаш в творец и шедьовър на собствената си реалност.
Познати са ти шест посоки във външния свят – горе, долу, ляво – дясно, напред – назад, но съществува и още една, седма посока и това е посоката на вътре към себе си.
Човекът, намерил пътя към себе си, живее в своя център, където е мир и хармония, независимо от събитията във външния свят.
Предлагам ти моя път, открит на базата на собствения ми житейски опит, събран и структуриран в един уникален тренинг за личностно развитие – „ОСЕМ СТЪПКИ КЪМ СЕБЕ СИ“. Това са осем двучасови, много мощни и трансформиращи модула (стъпки), които ще те разтърсят из основи, за да събудят най-добрата твоя версия, която да твори и създава посоката.

Осемте стъпки са:

1. Емоционално пречистване
2. Работа с Вътрешното дете
3. Любовта към себе си
4. Мисията ми в живота
5. Аз съм творец на своята реалност
6. Мечти, желания и цели
7. Взаимоотношенията между мъжа и жената
8. Връзка с Акашовите записи

Те съдържат една огромна палитра от практически упражнения, тестове, ролеви игри, консталации, медитации, творчески визуализации, арт терапия и много други. Целят да въздействат на подсъзнателния ти ум и да въплатят познанието във форма, за да се прояви в съзнателния ти живот. Тренинга „Осем стъпки към себе си“ е едно незабравимо преживяване, плодовете на което ще береш след известно време.

На тях ти:

* Ще излекуваш травмите от миналото, ще се освободиш от всичко, което те дърпа назад и ще преодолееш своите самосаботажи.
* Ще откриеш вътрешните ресурси, за да реализираш своя най-висок творчески потенциал.
* Ще погледнеш на себе си в друга светлина и ще придобиеш увереност в собствените си сили.
* Ще отвориш сърцето си за истинската и безусловна любов.
* Ще придобиеш способността за трансформиране на убеждения и как да оставаш в своя център, независимо какво се случва във външния свят.
* Ще получиш методи за развитие на интуицията, тълкуване на сънища и среща с Духовните си водачи.
* Ще можеш да правиш връзка с Акашевите записи и да черпиш мъдрост и познания от опита на своята душа.

„ОСЕМ СТЪПКИ КЪМ СЕБЕ СИ“ е творчески проект, основан на 14 години опитност и лично приложение и няма аналог. Тази програма е помогнала на стотици хора да променят себе си и живота си към по-добро. След преминаването през всичките стъпки на личностна трансформация, животът ти вече никога няма да бъде същият. Човекът родил се след тях, ще бъде по-осъзнат, цялостен и уважаващ себе си. Принципите заложени в тях се основават на Вселенски закони, които независимо дали ги познаваш или не, влияят на твоя живот.

Тези тренинги са подходящи за всеки, който:

– желае да се освободи от тежестта на миналото
– има нужда да излекува травмите в детството
– иска да обикне себе си
– търси посоката в живота си
– желае да сбъдне мечтите си
– копнее за любов и искрени взаимоотношения
– е готов да развие интуицията си
– иска да отвори „книгата на живота” и да почерпи мъдростта и опита на душата си от там.

***

Надя Иванова, по известна с псевдонима Надин Низешезин,
е завършила „Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS“ в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество холистични методи на лечение.
Тя е сертифициран инструктор по йога с над 20 години опит, холистичен терапевт, Майстор рейки, треньор личностно развитие, писател, поет, художник.
Автор на книгата „Камино – метаморфозата на една Пеперуда“ и на тренингите за личностно развитие – „Осем стъпки към себе си“ и енергийните сесии „Ин и Ян йога за балансиране на 12-те чакри“. Води лекции, семинари, тренинги за личностно развитие и ритрийти на различни места в страната.
Творец по душа. Нейната творческа енергия намира израз и в маслената живопис. Именно, чрез своите творби най-добре успявам да изразя себе си.
Повече за Надин можеш да прочетеш тук:

Повече за “Осем стъпки към себе си ще видите в предаването “В търсене на истината” по TV BG:

На 2 и 3 декември ще се проведат първите 4 стъпки в галерия „Джуркови“ в Пловдив. Останалите 4 стъпки ще се разберем за удобна на всички дата.

2 декември:
13:00 – 15:00 ч. – „Емоционално пречистване“
15:30 – 17:30 – „Работа с Вътрешното дете“

3 декември:
10:00 – 12:00 – „Любовта към себе си“
12:30 – 14:30 – „Мисията ми в живота“

Пакетното участие в осемте, двучасови модула е – 398 лв.
Участието в 4 модула е 220 лв.
За първия ден е необходимо да носите послетки за йога!

Местата са ограничени!
Запази своето място до 25 ноември, с депозит от 50 лв. в галерия „Джуркови“.
Галерията е отворена от 12:00 до 18:00 часа вторник – неделя (понеделник- почивен ден)!
Телефон за контакт: 0879293927

П.п. За първата стъпка си носете шалте.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина