На какво се дължи огромното разочарование към бившия ми съпруг?

Д.Б. и съпругът и се бяха развели преди година. Тя чувстваше огромно разочарование от него и искаше да разбере дали са кармични взаимоотношенията им.
При регресията тя се вижда като 20 годишна девойка облечена с ризница и шлем. Слаба със светло кестенява, русолява, чуплива коса и сини очи. Държи се като мъж, има меч на кръста. Проправя си път в гъста, зелена гора в Ирландия. Сама е, носи важно писмо.
– Кой ти даде това писмо?
– Моя командир. На служба съм там, войник съм. Доста добре се бия с меча. Мъжете не ме приемат на сериозно, защото съм жена.
– Какво се случва по натам?
– Излизам от гората. Вървя по кален селски път. Влизам в селото. Павирана улица. Къща направена от камък. Влизам вътре. Това е долнопробен бар. Само бармана е там. Дебел, едър. Върви с една бяла престилка и бърше чаши. Чак ме дострашава да го заговоря.
– Познаваш ли го от настоящия си живот?
– Да, това е бившия ми съпруг.
– Какво се случва по-натам?
– Прочита писмото и избухва, удря по бара. Аз седя на един стол на бара и не се плаша, не се усещам застрашена.
В последствие разбирам, че е мой баща, но не съм знаела преди това. Името му е Клаус. Отначало изпитвах погнуса, изглежда гаден и гадно се държи с хората.
На другия ден си тръгвам, качвам се на кон и яздя по улицата. Чувствам се разочарована от него, защото той не се отнася с мен като със своя дъщеря. Усещам, че той не е искал дъщеря или дете. Той чувства неприязън към мен, в тежест съм му. Затова си тръгвам, знам, че няма да му липсвам. Не го мразя, тъжна съм от факна, осъзнавайки, че той не ме иска.
– Това чувство на разочарование къде го усещаш върху физическото си тяло?
– Като топка в корема.
– Какво е най-важното послание от това ти превъплащение?
– Да вярвам в себе си!
Следват различни техники за изчистване на емоционалната травма от миналото, за да не се пренася повече в настоящето и бъдещето.

П.п. Това, че баща й не е искал да има дъщеря, подсъзнателно я е накарало да иска да се превърне в мъж, мислейки, че по този начин ще спечели любовта му. Огромното чувство на разочарование тя пренася и в настоящия си живот и нещата се повтарят.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина