Енергийно изправяне на гръбнак

Ползи от енергийното изправяне на гръбнак:

  • Стимулират собствените лечебни сили
  • Изправи гръбначния стълб
  • Отпусне мускулатурат
  • Отстранят изкривяванията на таза, разликата във височината на лопатките, разликата в дължината на краката.

Гръбначен стълб и психични нарушения

Душевното състояние на човек често може да се разпознае по стойката му. Интровертния тип човек върви и стои различно в сравнение с екстровертния тип. Психика и настроение се разчитат по стойката на тялото и жестовете. Изправената стойка има общо с тялото, духа и душата. Когато се чувстваш малък или се снижаваш, ти рухваш. Това действа и в обратна посока: когато се изправиш, това се отразява добре на духа и душата ти.
Проблемите в гърба често имат по-дълбока причина, която се свързва с житейската ситуация на човека, как се отнася към собствените си мисли и чувства, отношението му към самия него и ближните му.

С причината за болестта се снабдяваме сами чрез неправилно поведение, чрез игнориране и потискане на естествените ни импулси, на истинските ни потребности. Лечение можем да постигнем като се вслушаме в предупредителната функция на симптомите, научим се да ги разбираме и тълкуваме, в резултат на което си правим изводите и осъзнато започнем да се променяме.

Шийният отдел на гръбначния стълб се свързва с всички видове емоции. Неизживян гняв може да причини проблеми точно в тази област.
Гръдният отдел на гръбначния стълб се свързва със самосъзнанието. Хора, които се чувстват малки, снижават се и се оставят да бъдат принизени, които се подценяват, имат проблем с гръдния отдел на гръбначния стълб.
Поясния отдел на гръбначния стълб се свързва със страха. Първични страхове, екзиктенционален страх, страх от изоставяне, водят до проблеми в поясния отдел.

Гръбначният стълб изпълнява три основни функции: опорна, защитна и двигателна. По стойката на тялото можем да забележим и разпознаем моментното му душевно състояние и нагласата му към живота. Нашето тяло и по-специално гръбначният ни стълб е отражение на личната ни биография, на ежедневието ни. Всички емоционални чувства, които човек е изпитал през живота си, се запечатват в гръбначния стълб. На този товар гръбначния стълб отговаря с изкривяване, с разместване на прешлени, претоварване и разместване на междупрешленни дискове. Изкривява се таза, получава се различна дължина на краката, напрягат се мускулите. Сухожилията се скъсяват и стойката на тялото се изкривява. Нарушава се инерцията на органи и телесни течности. Това затруднява и натоварва органите и клетките, и води до нарушения в обмяната на веществата и функцията им.

Едно изкривено и прегърбено тяло не може да остане здраво. Поради неправилната стойка неизбежно се стига до износване на различни стави, което след това води до нужда от различни операции на коленни стави, оперативно укрепване на гръбначни прешлени, изкуствени стави и др. Не само скелетът реагира на гръбначните изкривявания, съпричастни стават и съответните органи.
Появилата се дисхармония води до допълнителни болежки в съседни прешлени. Възникват локални болки и се отключва верижна реакция, която води до неправилно положение на стойката на цялото тяло:

– Променена статика на тялото
– Изкривяване на гръбначния стълб (сколиоза)
– Изкривяване на врата
– Изкривяване на таза
– Разлика в дължината на краката
– Разлика във височината на лопатките
– Хиперлордоза (прекалено извиване на поясните прешлени напред) или гърбица.

Всичко това води до различни болестни симптоми. Днес почти всеки човек се оплаква от хронични болки в гърба. Неправилното положение на прешлените може да предизвика различни оплаквания. Те може да са свързани с преминаващите през междупрешленните отвори гръбначномозъчни нерви, които са важни за инервенцията на различни тъкани и вътрешни органи. Ето и няколко примера:

– Изкривяване на таза
– Изкривяване на врата
– Главоболие
– Мигрена
– Шум в ушите
– Дискова херния
– Лумбаго
– Болки в гърба
– Муксулни схващания и болки
– Ишияс
– Болки в ставите
– Неправилно положение на долната челюст
– Фантомни болки
– Депресия
– Нарушения в съня
– Затруднения при учене
– Слаба концентрация
– Неясни сърдечни оплаквания без паталогична находка
– Проблеми в различни органи без паталогична находка
– Страхове
– И много други

Проблеми в дланите, ръцете и раменете се причиняват от измествоне на долните шийни прешлени или на гръден прешлен (C5 – Th1).
Изместване на поясните прешлени (L4 – L5) или на кръстцовата кост често води до проблеми в краката и ходилата.

Енергийно изправяне

Чрез енергийно изправяне тези оплаквания могат да бъдат облекчени или премахнати. Енергията за изправяне способства за изправяне на тялото, духа и душата! Енергията за изправяне е Христова енергия! Енергийното изправяне е бърз и ефективен метод за изправяне на гръбначния стълб. Всички опитности на телесно, душевно и духовно ниво, които трупаме през живота си се запаметяват в гръбначния стълб. Това могат да бъдат както положителни, така и негативни опитности. Следите от негативните опитности се проявява под формата на различна дължина на краката, изкривяване на гръбначния стълб – сколиоза, кефоза или хипарлордоза. Когато в резултат на тези опитности тялото ни се „изкриви“, жизнената енергия не може вече да протича безпрепятствено. В зависимост от това на кое ниво на гръбначния стълб е изкривяването, могат да се засегнат различни органи и телесни функции.
Ако има блокаж на чувства, прекъснати енергии или ограничение на свободата на действие, то това ще се запамети в гръбначния стълб и в засегнатите области на тялото. Енергийният блокаж в гръбначния стълб нараства чрез дисхармонични мисли и чувства. Целта на енергийното изправяне на гръбначния стълб е разтварянето на блокажите на телесно, духовно и душевно ниво, за да може жизнената енергия отново да протича свободно.
Енергията за изправяне действа на всички нива на битието, всички енергийни неравности се изправят и се отварят врати, зад които са затворени неизяснени лични конфликти. След изправянето човек има по-лесен достъп до тези конфликти, за да може да ги изясни и отработи.
Моля, имайте в предвид: Колкото по-възрастен е човек, толкова по-дълбоко и здраво могат да бъдат закотвени тези блокажи, което означава, че ще са необходими повече процедури.
При тематики, които човек все още не може да изясни и отработи, блокажите ще продължават да се промъкват и проявяват.
Затова е необходимо да се повтарят процедурите от време на време, така човекът ще може да прави още една стъпка в отработването и лечението си.
Необходимо е да се знае, че човек поема отговорност за себе си, за мислите и емоциите си, за да могат трайно да бъдат „изправени“.
Изправянето на гръбначния стълб е предпоставка за добро здраве на човек. Енергийното изправяне не въздейства само на него, а също така способства за възстановяването на естествения ред в тялото, духа и душата.

Чрез процедурата с енергията за изправяне, може за много кратко време да се изправи гръбначен стълб, без да бъде докосван. Могат да се премахнат най-различни енергийни блокажи и да се отстранят различни изкривявания и неравновесия.
Изправи ли се духът на човека, в рамките на секунди тялото също се изправя. Възможно е постигане на лечение на всички нива на човешкото битие. По този начин тялото, духа и душата отново са в хармонично равновесие.
С тази енергия не се изправя само гърба, съответно гръбначния стълб, таза и ставите, а също така се дава и тласък на живота на клиента в „права посока“.
Чрез енергийното изправяне на гръбначния стълб се постига веднага видимо изправяне на гърба, на таза, изравняване на дължината на краката. Освен всичко това много хора правят един голям скок в личностното си развитие и израстване. Човек сам вижда и усеща значителната промяна след процедурата.
Енергийното изправяне се осъществява без каквото и да е докосване, само на духовно ниво. То е един от видовете духовно лечение. Това е основната разлика с мануалните терапии. То е без каквито и да е рискове и странични ефекти. Основното, което може да се почувства след този нежен метод на въздействие е лека мускулна треска.
Действието на енергийното изправяне излиза извън границите на изправянето на физическото тяло. Това лесно може да се разбере, когато човек осъзнае, че единството на главата и гръбначния стълб образува централната нервна система и свързва седемте главни енергийни центъра (чакри) в тялото. През гръбначния стълб преминава главния енергиен канал, който управлява функцията на тялото, органите и душата.
Добре е да се има в предвид, че не винаги е достатъчна една единствена процедура за енергийно изправяне. Понякога е необходимо да се повтори няколко пъти.
Има много случаи, при които една процедура е напълно достатъчна. Както човек е индивидуален, така индивидуално е и въздействието на енергийното изправяне, според необходимото за съответния човек. Строго индивидуална и различна е продължителността на действието на процедурата при различните хора. При някои действа трайно. Но е абсолютно възможно действието да продължи няколко седмици или месеци. Зависи от това доколко човек ще разгледа и анализира собствените си проблематични тематики. Опитът показва, че с напредването на възрастта блокажите все повече се затвърждават и стават все по-трайни и упорити. Поради това са необходими повече процедури.
Трябва да минат най-малко 7 дни, преди да се повтори процедурата за енергийно изправяне!

След процедурата е възможно:

– Да има усещане за мускулна треска на физическо /духовно и душевно/ ниво.
– През следващите дни след процедурата трябва да си отделя повече време за почивка и да не извършва натоварваща физическа дейност.
– Трябва да пие повече вода или билкови чайове, защото това също е процедура за детоксикация и прочистване
– Възможно е да има по-често ходене по малка и голяма нужда
– При изчистването на блокажите, могат да се появят на повърхността мисли и чувства, за които човек отдавна не се е сещал.

Процесът на енергийно изправяне е началото и продължението на пътя към самия себе си. Приемете го с благодарност и наблюдавайте през следващите три седмици всичко, което ви се случва. Всичко се случва за ваше най-висше добро!

Какво представлява процедурата?

Най-напред терапевта прави измерване на степента на изкривяване. Попълва информацията в таблица. При процедурата, Вие лежите със затворени очи по корем с дрехи върху масажна кушетка (или на земята). Терапевта извършва процедурата за изправяне на енергийно ниво с Христова енергия, без да ви докосва.

След това отново измерва отклоненията и още при първата процедура виждате резултата. Следващата процедура се прави след 7 дни.

Броя процедури се определя от степента на изкривяване.

Енергийно изправяне от разстояние.

Уговаряме се в удобно за двете страни време. Вие лежите по гръб със затворени очи у дома, необезпокояван от околните и се настройвате да приемате Христовата енергия. Терапевта извършва процедурата, изпращайки ви целебната енергия. Подобно е на радио предавател и радио приемник.

Процедура Енергийно изправяне на гръбнак (от разстояние и на място) – 60 мин.

Цена – 70 лв

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина