Дистанционен курс по Рейки I-во ниво

Майстор рейки: Надин Низешезин

11 май 2024 г. 9:00 – 18:00 ч.

Традиционно Усуи Рейки

Рейки е достъпна система за всички, които имат желание да се докоснат до духовността, да открият истинската си същност и да бъдат в хармония със себе си и със заобикалящия ги свят. Това е източна методика, която се практикува от милиони хора по света от различни страни, националности и религии. Традиционно Рейки е най-разпространената форма на Рейки, която се изучава по света днес. Изключително лесна за усвояване с отлични резултати. Подходяща е за начинаещи в енергийните и духовни практики. 

Настройката (посвещението) не е лечебен сеанс, тя създава лечителя

Рейки е единствената система, която не може да се научи от книга или по какъвто и да било друг начин. Тя се предава само от учител на ученик и това става чрез посвещение или т.н. настройване.

Благодарение на настройката Рейки, енергийните канали на тялото на посветения Рейки лечител се отварят и отблокират. Така той не само получава повече жизнена енергия или ки за самолечението си, но се свързва и с източника на универсалната енергия. Тази жизнена енергия е източник на самия живот и е далеч по-древна и като понятие от всяка религиозна философия.

Макар всичко живо да притежава ки, настройката Рейки създава по-силна връзка между получателя и безграничния енергиен източник. След посвещаване в Рейки I получателят става проводник на тази универсална целебна енергия. От момента на настройването до края на живота си единственото, което той трябва да прави, за да се свърже с целебната ки енергия, е да положи ръце върху себе си или върху някой друг и тя моментално ще протече през него. Чрез осъществяването на пряка връзка между получателя и източника на ки, настройката увеличава жизнената енергия на получателя. Той усеща енергия, която първо лекува самия него, а после и другите, без да го изтощава. През няколко кратки минути на процеса на настройване приемащият енергията Рейки получава дар, който завинаги ще промени живота му в положителна посока.

Настройката при всяка степен увеличава способността му да провежда ки.

От този момент нататък човекът, преминал през настройването, е Рейки лечител и в него се отключват способности, за които дотогава не е и подозирал. Настройването не носи на получателя нищо ново, то просто отключва и активира нещо, което е заложено в него.

Може би днес процесът на настройване е едно от най-свещените неща на Земята.

Способността да извършваш рейки е част от човешкия генетичен код, вплетен в нашата ДНК. Настройката просто включва осветлението в тъмната къща и връща способности, които някога са били универсални, но сега са загубени за повечето хора.

Рейки I-во ниво
Курсистът получава 4 посвещения за отваряне на чакрите и обучение, което му позволяват да се самолекува и да лекува други хора, чрез пряко полагане на ръце в определени позиции на тялото. 

На този курс се изучава:

 • Историята на Рейки.
 • Как Рейки лекува.
 • Енергийната система на човека – чакрите и петте енергийни тела.
 • Психология на болестта.
 • Позиции на ръцете
 • Етичните норми.
 • Традиционни Рейки техники.
 • Практическо приложение на наученото.

Накрая получавате сертификат за завършен курс, който ви дава право да практикувате.

Максимален брой курсисти – 7 човека.

Записване на тел. 0893 675 501.

Краен срок за записване 7 май или до запълване на групата.

Записването става с преведена цяла сума за участие.

Преди да направите превода, проверете дали има свободни места!

0
  0
  Количка
  Количката е празнаКъм магазина