Акашови записи в Казанлък:

Акаша (от санкрит) – изначално вещество, от което и изградено цялото Творение. Своеобразна „библиотека”, в която е записана информацията за всичко съществуващо. Божествена звукова и светлинна вибрация.
Балансовата справка за вашата карма е известна като Акашов запис. Вашият индивидуален запис се пази от вашия ангел-пазител, който е с вас през всички ваши прераждания и е известен още като „записващ ангел”. Акашевите записи се съхраняват във Вселенския компютър. Когато ви бъде предложена възможност да се преродите Господарите на Кармата помагат на душата ви да вземе важните решения, включително и да избере родителите и това, което искате да научите и да постигнете в предстоящия си живот.
Земята е място за обучение, на което нашите уроци ни се преподават под формата на личен опит. Междучасията, уикендите, ваканциите между сроковете или летните ваканции са известни като смърт. Нашият дух си почива, взема си ваканция преди да се върне в училището на плътта. С помощта на Господарите на Кармата, решаваме кои уроци искаме да преговорим и кои трябва да усвоим отново. Акашевите записи са счетоводния баланс на нашите прераждания, който се съхранява от Господарите на кармата.

Този семинар е подходящ за всеки, който:

– Иска да разбере смисъла на настоящия си живот
– Желае да получи най-важното послание за настоящето си превъплащение
– Търси отговорите на своите въпроси

На него вие:

– Ще имате възможността да отворите книгата на вашите Акашеви записи и да почерпите информация от там.
– Ще можете да изберете дали да се върнете в предишен живот или да отидете в бъдещ.
– Ще получите най-важното послание за настоящето си превъплащение.
– Ще усвоите различни техники за канализиране на енергии от други светове и форми на съзнание.

За мен:

Казвам се Надя Иванова, по известна съм с псевдонима Надин Низешезин
Завършила съм „Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS“ в Икономически университет град Варна, където съм специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение.
Занимавам се с Холистична медицина. Сертифициран инструктор по йога съм и треньор личностно развитие. Писател, поет, художник.
Автор съм на книгата „Камино – метаморфозата на една Пеперуда“.
Също на тренингите за личностно развитие – „Осем стъпки към себе си“ и енергийните сесии „Ин и Ян йога за балансиране на 12-те чакри“.
Водя лекции, семинари, тренинги за личностно развитие и ритрийти на различни места в страната.
Творец по душа съм и моята творческа енергия намира израз в маслената живопис. Именно, чрез своите творби най-добре успявам да изразя себе си.
Повече информация:
http://nirvanaplus.net/

Участие: 30 лв.

Местата са ограничени!
Необходимо е предварително записване на:

тел. 0899929148 – Мариана Минчева (организатор);
тел. 0893675501 – Надин (водещ)

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина